De VVD stelt voor: Nico Zwarthoed

De gemeenten Edam-Volendam en Zeevang puilen uit van het talent. Het zijn gemeenten vol trotse mensen met passie, lef en ambitie. En dit willen we graag zo houden en dit zal ook zo blijven. Want goed voorbeeld doet goed volgen en succes is nu eenmaal geen kwestie van geluk. Keihard werken, vallen en opstaan; het hoort er allemaal bij. Maar je hoeft het niet alleen te doen! Samen sta je sterk!

Afstuderen in tijden van crisis heeft mij gestimuleerd om vele stapjes extra te zetten. Na mijn afstuderen ben ik gestart als subsidieadviseur. Een bijzonder beroep, waarbij je als raadgevend persoon ondernemers en overheden stimuleert om vernieuwend te denken. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij een innovatieve zorgstichting, ben ik bezig om zelf een onderneming te starten waarbij het welzijn van chronisch zieken voorop staat.

Een stapje extra zetten doe ik letterlijk al jaren bij Atletiekvereniging Edam. Het is een eer dat ik de club mag promoten via kranten en social media. Atletiek is een schitterende sport waar kinderen niet alleen veel plezier beleven, maar ook werken aan hun houding en motoriek. Wat dat betreft is het aanstellen van een vakdocent ‘gym’ op basisscholen in Edam, Volendam en Zeevang eigenlijk onmisbaar in een sportieve gemeente als de onze. Deze specialist kan letten op hoe de kids bewegen, kan hen begeleiden bij hun sportkeuze en heeft bovendien een overzicht van het rijke sportaanbod in de gemeente.

Lid van de VVD ben ik sinds 2014. Ook na de fusie met VVD Zeevang staat de lokale VVD voor samenwerking en openheid. Het nuchtere verstand overheerst en dat is wel zo belangrijk met het oog op de aanstaande verkiezingen die cruciaal zijn voor een periode van 6,5 jaar. Als enige partij heeft de VVD bedreven kandidaten uit diverse leeftijdsgroepen, zowel mannen als vrouwen afkomstig uit alle kernen. Het is tijd voor een lange periode van stabiliteit, bloei én samenwerking! Mijn naam is Nico Zwarthoed en bij de verkiezingen op 18 november sta ik op de lijst voor de VVD op plaats 8.