Economische Toekomst in Edam-Volendam

Na een heel uitgebreid participatietraject en prachtige bijeenkomsten bij de Triade en een aantal lokale ondernemingen, is de eindbijeenkomst in het Don Bosco College. En wel op 14 november, vanaf 18.30 uur. U kunt zich aanmelden via www.economischetoekomst2040.nl.

Het wordt een spectaculaire, prachtige avond in stijl, waarin we 20 jaar vooruit kijken. Er zijn diverse workshops te bezoeken en ook voor heerlijke hapjes en drankjes wordt gezorgd. Daarnaast wordt het allemaal aangekleed met optredens en presentaties en er is uiteraard tijd om te netwerken.

Zelf ga ik denk ik ook nog wel een bijdrage leveren. Bij het ‘Spel dat je toekomst gaat veranderen!’ Maar meer dan dat, ga ik er nog niet overtellen. Wie nieuwsgierig is, is van harte welkom op 14 november.

Het hele college zal uiteraard van de partij zijn. En als de eindbijeenkomst net zo druk wordt bezocht als de Startbijeenkomst in de Triade, die een groot succes was, dan komt het meer dan goed met de economische visie. Alle input is inmiddels verzameld en verwerkt. We gaan voor 10 ambities voor 2040. Ambities met concrete projecten. We maken werk van onze economische toekomst. Ik heb er zin in de 14e en ik hoop dat heel veel mensen, ondernemers en ondernemersverenigingen zich aanmelden, want nu gaat het er om!

Wim Runderkamp
Wethouder