13 teams strijden voor de eer bij eerste editie VVD-Pubquiz

Op zondagmiddag 3 juli werd voor de eerste keer de VVD Pubquiz georganiseerd in Middenbeemster. Ruim 65 deelnemers, verdeeld over 13 teams, kwamen af op dit evenement dat georganiseerd werd door VVD Edam-Volendam en Beemster. Wethouder Wim Runderkamp, van de gemeente Edam-Volendam, debuteerde deze middag als quizmaster en dat ging hem uitstekend af. Met luide stem schotelde hij de teams een fotoronde, een geluidsfragmentenronde en een groot aantal vragen over de meest diverse onderwerpen voor.

Gedurende de ruim 7 rondes bleef het tot het einde ongekend spannend. Voor de eerste plek was er zelfs een beslissingsvraag nodig om te bepalen wie de VVD-wisselbeker mee naar huis zou mogen nemen. Het waren Beemster PvdA/GL en de Binnendijkers die voor de overwinning moesten inschatten hoeveel reizigers dagelijks gebruik maken van het station Amsterdam Centraal. Beide teams zaten er ver naast, maar het was Beemster PvdA/GL die dit het minst slecht deed en de overwinning binnenhaalde.

 

Na afloop was inderdaad het eens dat dit zeker terugkerend evenement moet worden en sowieso is de VVD vastberaden om hun eigen wisselbeker te heroveren. Volg de Facebookpagina van VVD Edam-Volendam en Beemster om alle foto’s te zien en op de hoogte te blijven van nieuwe evenementen die de lokale VVD voor u organiseert de komende tijd.